Προβαλλόμενη Περσιάνα

Η περσιάνα αυτή προσφέρει πιο πολλές και ολοκληρωμένες λύσεις από πολλά άλλα συστήματα εξωτερικής ηλιοπροστασίας.

  • Ανοίγει και παραμένει προβαλλόμενη προς τα έξω σε όποια γωνιά εσείς θέλετε.
  • Στις 90 μοίρες μπορείτε εύκολα να την καθαρίσετε ενώ στις 45-50 μοίρες μπορείτε να κυκλοφορήσετε χωρίς να γίνετε αντιληπτοί από έξω. Ταυτόχρονα ο αέρας και το φως μπορούν να εισρέουν άπλετα στο χώρο σας.
  • Στις 90 μοίρες μπορείτε εύκολα να την καθαρίσετε ενώ στις 45-50 μοίρες μπορείτε να κυκλοφορήσετε χωρίς να γίνετε αντιληπτοί από έξω. Ταυτόχρονα ο αέρας και το φως μπορούν να εισρέουν άπλετα στο χώρο σας .
  • Μελέτες έδειξαν ότι κρατώντας έξω την ηλιακή ακτινοβολία και την θερμοκρασία των 55-60 βαθμών Κελσίου που θα εισχωρούσαν στο χώρο, δημιουργείται το φαινόμενο του φυσικού κλιματισμού. Δηλαδή, η αέρινη μάζα καθώς εισχωρεί προκαλεί τριβή μέσα στο χώρο και ψύχεται. Αυτό το φαινόμενο ισοδυναμεί με ένα μεγάλο αεριστήρα οροφής. Με αυτό τον τρόπο ο χώρος διατηρείται δροσερός χωρίς να επηρεάζεται από την εξωτερική θερμοκρασία .
  • Εξοικονόμηση ενέργειας με την μείωση της χρήσης κλιματιστικών.
  • Διαμόρφωση της εξωτερικής αισθητικής του κτιρίου

Διαθέτουμε πληθώρα χρωματισμών για τα εξαρτήματα της περσιάνας. Στόχος μας είναι τα πλαστικά όλων των περσιάνων που εφαρμόζονται οι μηχανισμοί μας, καθώς και ο μοχλός κίνησης να είναι το ίδιο χρώμα με τα υπόλοιπα κουφώματα αλουμινίου του κτιρίου.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Google Plus