Σκίαστρα

Η νέα αρχιτεκτονική τάση και η εκτενής χρήσης σύγχρονων υλικών και μέσων δόμησης οδήγησε στη δημιουργία διάφανων κτιριακών όγκων, εκτεθειμένων στις εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Αυτή όμως η τάση είχε ως φυσικό επακόλουθο την αύξηση της ανάγκης για εξωτερική σκίαση.
Η εξωτερική σκίαση βοηθά στην μείωση της θερμοκρασίας στους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και ταυτόχρονα στην εξοικονόμηση ενέργειας εώς και 15% με την μείωση στις ανάγκες κλιματισμού. Ανάγκη όμως για σκίαση υπάρχει και κατά τους χειμερινούς μήνες.  Λόγω της θέσεως του ήλιο, η ηλιακή ακτινοβολία είναι πιο δυνατή και τείνει να διαπερνά τους υαλοπίνακες του κτιρίου.  Επίσης η εξωτερική σκίαση συντείνει στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας και στην αύξηση της παραγωγικότητας εντός των γραφειακών συγκροτημάτων.

Η ΜΑΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΤΔ διαθέτει και προσφέρει στην αγορά το τελευταίο σύστημα εξωτερικής σκίασης.  Είναι ένα προϊόν ανθεκτικό, απλό και εύκολο στην κατασκευή και λειτουργία, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να συνεισφέρει  και στην διαμόρφωση της αισθητικής του κτιρίου.  Η ιδιαιτερότητα που χαρακτηρίζει το προϊόν αυτό είναι ότι χωρίς ουσιαστική μετατροπή μπορεί από πέργολα να γίνει σκίαστρο.
Η μακρόχρονη πείρα μας στον τομέα της σκίασης αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία του νέου αυτού προϊόντος. Στόχος μας είναι πάντοτε ο πελάτης να παίρνει το καλύτερο στην πιο προσιτή τιμή αγοράς.

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι και δική μας ικανοποίηση.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube